Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept Durch ladonll

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    Folgendes ist Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept. Dieses leckere Rezept wird von ladonll geschrieben und kann für 2 Portionen serviert werden.



    Bilder für Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept


    Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept


    Zutaten für 2 Personen
    2¼ tsp dry yeast
    ½ cup warm water
    1 tsp sugar
    1 tsp ground Cardamon
    3 cups all purpose flour
    2-4 tbsp extra sugar
    ¾ cups coconut milk
    1 tbsp oil (optional)
    oil for deep frying


    ZUBEREITUNG Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept


    1. PreparationsDissolve 1 tsp sugar in ½ cup warm water. Then, dissolve yeast in the same mixture. Cover with a plastic wrap until the yeast rises.Add into mixture the remaining sugar, oil, cardamon and ½ cup of coconut milk.In a bowl, mix flour into yeast mixture. If the dough is too hard to handle, add the remaining coconut milk, about a tbsp at a time.If it is too soft, add flour a little bit at a time.On a flat floured surface, continue to knead the dough for 10 minutes until it becomes elastic. Move the dough to a clean lightly oiled bowl, cover with a clean cloth and let it risenOnce it has doudled in size, knead the dough for an additional 2 minutes.With a rolling pin, roll the dough to about 1/2 cm thin. Use a round cookie cutter or a similar utensil to cut the dough into regular shapes.Deep fry in vegetable oil until golden brown.Serve at room temperature or warm in microwave for 10 seconds.



    Maandazi mit 2¼ tsp dry yeast und ½ cup warm water Rezept - Rezeptinformationen


    Schwierigkeitsgrad mittel
    Zubereitungszeit
    Preiskategorie € €
    veröffentlicht am 30.04.2012
    Angaben pro 100 g
    kJ (kcal) -
    Eiweiß -
    Kohlenhydrate -
    Fett -


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